www.mukawemet.com/ticaret/upload site burada arkadaslar. şimdiden herkese tşkler
H hakikat OpenCart-TR Katılım 17 Ağu 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 18 Ağu 2010 #1 www.mukawemet.com/ticaret/upload site burada arkadaslar. şimdiden herkese tşkler
TECHNOLOG OpenCart-TR Katılım 4 May 2010 Mesajlar 641 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum Peygamberler Şehri Web sitesi www.edessaweb.com 18 Ağu 2010 #2 RE: cumleten slma leykum. admin paneli türkçe ama site türkçe olmadı neden acaba ? sitenizi kurmamışsınız bile. bir de başlığa bakın. neden bu kadar kısa acaba?
RE: cumleten slma leykum. admin paneli türkçe ama site türkçe olmadı neden acaba ? sitenizi kurmamışsınız bile. bir de başlığa bakın. neden bu kadar kısa acaba?
H hakikat OpenCart-TR Katılım 17 Ağu 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 18 Ağu 2010 #3 RE: cumleten slma leykum. admin paneli türkçe ama site türkçe olmadı neden acaba ? baslık ıcın pardon ama az once siteyı ucurdum yenısını kuruyorum 2 dk ya olay budur abe yapmışam tşkler tchno
RE: cumleten slma leykum. admin paneli türkçe ama site türkçe olmadı neden acaba ? baslık ıcın pardon ama az once siteyı ucurdum yenısını kuruyorum 2 dk ya olay budur abe yapmışam tşkler tchno
TECHNOLOG OpenCart-TR Katılım 4 May 2010 Mesajlar 641 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum Peygamberler Şehri Web sitesi www.edessaweb.com 18 Ağu 2010 #4 RE: cumleten slma leykum. admin paneli türkçe ama site türkçe olmadı neden acaba ? siteniz yine uçmuş
RE: cumleten slma leykum. admin paneli türkçe ama site türkçe olmadı neden acaba ? siteniz yine uçmuş
admin Administrator Yönetici Katılım 13 Ağu 2009 Mesajlar 3,200 Tepkime puanı 1 Puanları 38 Yaş 39 Konum Bursa Web sitesi www.opencart-tr.com 18 Ağu 2010 #5 Konu başlıklarını yazarken dikkat ediniz. Ayarlarınızı kontrol ediniz. Dillerin nasıl eklediği sitede mevcut.
Konu başlıklarını yazarken dikkat ediniz. Ayarlarınızı kontrol ediniz. Dillerin nasıl eklediği sitede mevcut.