Admin paneli Not found hatası

chatlak49

OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar,

Kısa süre önce forumdaki bilgilere dayanarak SSL kurulumunu gerçekleştirdim. HTTPS olarak bağlandığımda sitemde kaymalar sıkıntılar oldu. Bunların hepsini forumdan yararlanarak düzelttim ve sitem sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etti. Fakat şimdi de admin panelinde bir sorunla karşılaştım. Yine SSL 'den kaynaklandığını düşünüyorum.

Sitemin Admin panelinde mağaza genel ayarlarında Şehir / eyalet option'u boş olarak gelmekte ve genel ayarlara tıkladığımda açılan bir popup şeklinde Not Found hatası almaktayım. Forumu 2 Gündür inceliyorum fakat sorunumla ilgili kayda değer bir şey bulamadım. HTTP olarak gözüken bütün css ve js'leri HTTPS olarak değiştirdim. SSL config ayarlarımda yapılı. Sorunun nereden kaynaklandığını bir türlü çözemedim. Şuan için bu sorun haricinde SSL ve site sıkıntısız olarak çalışmakta fakat bu sorun kafamı kurcalamakta çözmekte fayda olduğunu düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

header.tpl dosyasındaki ( jquery-ui-1.8.16.custom.min.js ) adlı js'yi http olarak değiştirdim sorunum düzeldi.