Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_6009e7c76e8daaa3986b6bfe0e190653, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/tekenerj/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/tekenerj/public_html/admin/index.php:69) in /home/tekenerj/public_html/system/library/session.php on line 11
tüm sürümleri denedim sunucu suphp chmod ayarladım forumda hata buglardajki tüm mesajları denedim kurulumu yapıyorum herşey doğru admin panele giriyorum yapılandırmaya başlıyorum daha bir kategori ayarlarken yukarıdaki hata mesajları çıkıyor sessionphpde 11. satırı siliyorum bir daha admin panele girmiyor 10 gündür ugraşıyorum yokmu bir baba yigit bu hataları düzeltsin dogru yolu göstersin . cubecart magento presta aklınıza gelecek tüm sistemleri kurdum denedim hatasız çalışıyor ama opencart en iyisi başka sunucuda başka domainlerimde hepsini denedim allah rızası için halledin bunu mayısta kurdum temmuza kadar opencard iyi çalıştı 15 gündür bu hatayı veriyor bilgisayarımdanmı dedim virüstenmi dedim başka bilgisayarlardada laptop ta denedim çare yok . Akla gelecek herşeyi denedim 1-2 gün daha uğraşayım sonra presta ya döneyim oda çok karışık ya hadi ustalar bi el atın.
Not : 1,3,4 sürümü yükledim az önce herhangi bir hata vermedi üst sürümlerde yukarıdaki hatalar çıkıyor