Acil yardim lutfen

life88

OpenCart-TR
Merhaba arkadaslar,

Vqmod kullandigim bir modulde karakter siniri sorunu yasiyorum bana 2040 karakter siniri vermis fakat benim fiyatlarim 5000 karakteri buluyor bunu nasil yukseltebilirim veya ne yapabilirim acil yardim bekliyorum lutfen.

Ekli dosyalar

• ddd.png
    ddd.png
    9.6 KB · Görüntüleme: 12

life88

OpenCart-TR
inceledim fakat 2040 sinirini gosterecek herhangi bir kisim goremedim maxchars bolumu var fakat sayi ile var olan herhangi bir bolum yok o bolumun tamamini silmeyi de dendim fakat degisen sadece karakter siniri kalkti hic bisey gorunurde yoktu kaydet diyince otomatikmen 2040 tane karakter aliyor gerisini siliyor tekrar

fsmfsm

OpenCart-TR
life88' Alıntı:
inceledim fakat 2040 sinirini gosterecek herhangi bir kisim goremedim maxchars bolumu var fakat sayi ile var olan herhangi bir bolum yok o bolumun tamamini silmeyi de dendim fakat degisen sadece karakter siniri kalkti hic bisey gorunurde yoktu kaydet diyince otomatikmen 2040 tane karakter aliyor gerisini siliyor tekrar

Modülü paylaş bi balkayım...Huzursuzlanma düzelir :)

Ayrıca orada 2040 karakter değil 2040 byte diyor :) mutlaka modun içinde fonksiyonel olarak bulunuyordur yada sunucu ayarlarını kulllanıyorsa mod ayarlarında 2040 byte tekabül edecek bir sınırlama vardır.Modülün adını yaz yada paylaş yardımcı olalım...

life88

OpenCart-TR
Evet 2040 byte yaziyor modulun adi CFO (Custom Formula) yani perdecilerin kullandigi modul bu